Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONTANKAR

När mina tillkortakommanden
övergår i livserfarenheter
och jag försonats med mina brister
Då lyser solen
över Knarrbysjön
och vattnet uppnår badtemperatur
Så är det vissa dagar




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-04 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson