Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tv

Försjunken i detta, all passiv underhållning för mina ögon visar
Detta är på ett sätt frigörande, slipper tänka, slipper göra, hjärnan i frånkopplat läge är

Nersjunken i soffan ser denna saga som för mig berättar
Fantasin min inte behövs längre, någon annan leker med mina tankar, mina fantasier i dvala ligger

Jag behöver inte drömma inte tänka, inte känna, bara sitta och vara
Hur skulle mitt liv se ut utan detta? Vad skulle jag göra, vad skulle jag vara?

Nej, för mig är det bättre här och bara passivt låta mig underhållas
Är något jag intalar mig själv, är rätt




Fri vers av byggpoeten
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-24 18:04



Bookmark and Share


  Angel of love
Ja men nu på sommaren blir det lite mindre.
2014-05-24

  Marianne Räf
Förr, tyckte jag att television var så
tråkigt. Men det är längesen, nu.
Numera, trivs jag med teven. Bra
synvinklar du för fram.
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten