Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörr på glänt

Letandes i rummet, en ljus strimma ensam skimrar
ett ensamt ljus, vägen visar
Marken är brokig, ojämn och instabil
Får försiktigt röra mig fram, för var steg känna mig för
Långsamt o försiktigt det går
Målet är då klart, framför mig där dörren står på glänt




Fri vers av byggpoeten
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-24 18:05



Bookmark and Share


  Angel of love
Smygande känsla av spänning.
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten