Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske jag såg tunnare ut än förr och håret lyste i för ljus kulör


Bara den som läst sista sidan i vår bok

På liljeängen vid sidan av allfarvägen vid bron där dansar jag med  älvorna i hopp om att få se en skymt av en av tomtarna. Älvorna har berättat att en av tomtarna har sökt mig. Inte den som visar sig vid jul utan en av dessa hustomtar som gör goda gärningar och som bara syns om man tittar väldigt noga.

Jag tror han försiktigt tittat fram där bakom en av trädstammarna vid sidan av ängen men det var dimma och han vågade sig inte riktigt fram. Kanske han trodde att jag var någon annan för vi är många som dansar där på ängen. Kanske jag såg tunnare ut än förr och håret lyste i för ljus kulör.

Bara den som läst sista sidan i vår bok kan berätta vad som kommer härnäst för den som läst boken vet alltid det som är bäst.




Fri vers av wildah
Läst 364 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-24 18:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Styrka i orden som berör!
2014-05-27

  TT
...drömskt svävande text...som en vacker trolsk midsommarnatt...tycker mycket om den...!!!
2014-05-26

  M M Mannheim VIP
Härligt att få läsa dig igen och det med ett fantastisk diktverk.
2014-05-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag har läst hela Boken. Den nämner inget om vare sig tomtar eller älvor.
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah