Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gaddning

All färg jag har är ett minne från en stund
En stund i mitt liv som viktig är

De gångerna nålen glidit in i mig har varit välbehag
En njutning som etsar sig fast

Det är helt okej att du inte förstår dom, dom är inte dina

Varenda symbol, vartenda ord som är på mig är jag
Bläcket är mitt sätt att tyst berätta

Berätta det du vill höra, om du vill lyssna

Mina tatueringar är en del av mig
En del av vad jag är, en del av vad jag var, en del av vad jag kommer bliva

Det gör mig inget om dom inte gillas av dig
Dom är inte dina
Dom är mina




Fri vers av byggpoeten
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-24 22:56



Bookmark and Share


  Connie
Vilka motiv har du tatuerat in? Det intressanta är att ser man sedan på färgernas betydelse kan samma motiv få en helt annan innebörd ;)
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten