Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterfest

ditt röda hår
väller ut över min röda skinnsoffa
jag vet inte vad du heter
du vet inte vem jag är
vi minns inte hur vi hamnade här
elden från staden blir till glöd
innan glöden vaknar till
och blir till lågor igen
vi andas djupt och tungt
lyssnar till musiken
du vänder dig om
frågar vem jag är
jag blir tvungen att svara
du vill inte veta någonting om mig
jag ska inte be om ditt namn
låt denna klibbiga natt
bli allt vi har gemensamt
låt inga detaljer
ställa sig i vägen
för det primitiva agerandet
vi endast var intresserade av
jag är jag
och du är du




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 236 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-05-25 02:03



Bookmark and Share


  pang
fångar känslan av spänning, rus och åtrå väldigt bra.
2014-05-29

    ej medlem längre
"du vill inte veta någonting om mig
jag ska inte be om ditt namn"

Bra skrivet. Najsa, tydliga bilder.
Som ett vykort ifrån en stund av känsla men utan namn.

Gillar!
2014-05-27

  Alicia Stenfors
Drivs av instinkter, som kaniner.
Men dikten var bra.
2014-05-27

    Lars Gullberg
Du skapar ett ögonblick, en bild. Och ingenting annat.

Så som man faktiskt skulle kunna se världen
med sina ögon.

Lars G
2014-05-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Mycket fin dikt, två öde förenas genom natten för att när det blir dag ingen, släpa taget i varandra i alt respekt. Inga namn inga lovande, löfte. Bara ha ett trevligt minne av det som har varit, vacker sommar dikt om relationer mellan människor.
2014-05-25

  ULJO
Fint skrivet om förbjudna känslor i natten
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling