Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ortopeden

Ber att få remittera undertecknad tant
Hon vacklar fram som en elefant

1 maj satte hon sig på en häst
att låta bli hade varit bäst

Där satt hon inte en minut
Sen var den ritten slut

Undertecknad tant flög i båge
Landa i en smäll med råge

In i cementväggen hon brakade
Armen, axeln och revbenen knakade

Och knät det for åt annat håll
Tanten hade då rakt ingen koll

Annars är hon mest aldrig still
Cykla, springa, skida hon vill

Men med knät finns nu inget nöje
Det gör mest ont och går inte att böje

Säg, tror ni att det rädda går
Eller är det nödslakt som återstår?




Fri vers (Spoken word/Slam) av axveronika
Läst 537 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-25 07:35



Bookmark and Share


  Knickedick
Bli till lasagne
2014-10-26

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-05-27

    Dan Myrbeck
Bra!
2014-05-26

    ej medlem längre
Att se det med humor är gott!
2014-05-26

  Glitr
Galet!! Skön humor mitt i eländet!
2014-05-25

  Lärling
Suveränt skrivet!
2014-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Härligt berättat med en "knorr" på slutet.
2014-05-25

  Palett
Vilken härlig text ! Humorn är till stor hjälp när det knakar lite i fogarna !!
2014-05-25

    ej medlem längre
Roligt
2014-05-25

  Angel of love
Åh vilken underbar text mitt i eländet.
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika