Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp i molnen...

 

 

När hon var liten

 

och det gjorde för ont att leva

 

Fantiserade hon

 

Hur hon hade en stege

 

som  kunde ta henne upp till molnen

 

Ha picknick med änglarna

 

Där ville hon sitta

 

med benen dinglande

 

Drömma sig bort

 

Till en annan värld

 

Bort från allt

 

Där ingen kunde göra henne illa mer

 

I dag är hon vuxen

 

Och det finns saker som fortfarande gör ont

 

Hon längtar fotfarande efter sin stege...

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-29 17:30



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Djup och innerlig gestaltning...
2014-07-03

  Lars Hedlin
En text som du skriver med innerlig känsla!
2014-06-30

  Bo Himmelsbåge
Den stegen har jag ofta klättrat i som barn när det gjorde för ont...
Nu är jag gift och har en himlastege
att klättra i...
Den känns stabil o bra...

En intressant dikt som känns o berör...!
2014-06-29

  Connie
Otroligt bra beskrivet! Så känns det! När jag var barn fantiserade jag mycket, det räddade mig!

Även om jag skaffat mig en egen stege nu så är det som du säger: Det finns saker som fortfarande gör ont. Och jag längtar fortfarande efter den där speciella stegen!
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman