Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verklighetsträningsvärk

 

Frisk doft av själ i mina fingrar

vårlök, fickpingis och ångvälts-söndag

Du skulle titta förbi säga nått kul som du brukar

inte dö

 

alla tycker så mycket

jag fattar ingenting 




Fri vers (Fri form) av Per Blomqvist
Läst 452 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-25 19:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Flugor har något speciellt o visst, annat skulle ju sjutton vara trist, modet kan svika en penna så, fick den ledigt skulle den gå, dansa på skullen en lördags kväll, precis om en människa i eget käll...
2020-09-22

  Minkki VIP
vilken bra titel! Svårt att ta till sig det ofattbara... En bra upptakt, "Frisk doft av själ..."
2014-05-27

  Eva Langrath VIP
Stark verklighet som drabbar mig med sin känsla av det ofattbara.
2014-05-25

  anits VIP
Bra och mycket tänkvärt skrivet.
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist