Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tystnar i skolan

Han tror att han brister och lider i smyg
Han döljer sin smärta. Ni tror att han är blyg

Långa stunder av tystnad bland människor som pratar
Ögon som frågar och blickar som hatar

Han vill gärna delta och säger något snabbt
Ögon som granskar och någon svarar rappt

Skratten som ekar ur munnar som blänker
Hans ögon som flackar och blicken han sänker

Ni låter det hända. Han tystnar mer och mer
och vandrar i sin ensamhet. Ni är så många fler




Bunden vers av Lehva VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-25 20:20



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning av den som inte
får vara med.
2014-05-31

    ej medlem längre
Du sätter ord på starka hemska känslor...som finns mitt ibland oss.
2014-05-27

  Anya VIP
Jaa det här med sociala spel och att inte känna att man passar in är mycket komplext. Vad är diktarkillens egen känsla? Vad är de andras ansvar? Vad gör de andra? Fint om sårbarheten.
2014-05-26

  Angel of love
Stark text, som öppnar ögonen för ja de tappra.
2014-05-26

  WyS VIP
Jo...det är den sorten jag hela tiden ser! De som bär sin sorg,... tappra.

De själsligt starka!
2014-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Texten är en varningsklocka.
Må den aldrig sluta ringa.
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP