Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnissel

alla apor pekar och skriker
vad var det vi sa
deras kraftfulla armar dunkar händerna i backen
damm och smuts viner i rummet
en clown utan smink
har tagit sig förbi svängdörrarna
bland skratten ligger ett punkterat däck
enhjulingen är ur bruk
det är synd att försöka fly i kvicksand
använd din sista tid klokare
sa en spottande lama




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 244 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-27 06:31



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket bra
och ledigt och
precist beskrivet
och skrivet
2014-05-28

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja livet är en enda stor cirkus!
2014-05-27

  anits VIP
Mycket bra skrivet.
2014-05-27

  Katinka VIP
Underbara formuleringar. Bra!
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling