Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jämvikt så det förslår (ang. eu-valet)


I väntan på nästa val


Trettiosex procent
till mittenpartier i allians

Trettiosex procent
till vänsterpartier får chans

Femton procent
till grön miljödans

Tio procent
till patriotisk svans




Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-27 08:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Menar du verkligen att det bara är tre procent som inte röstar alls? Jag vill ha hela listan, där schackpartiet, kalle anka-partiet och även kattpartiet finns representerade. Även blankrösterna räknas väl? Enfrågepartierna är väl också med?
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST