Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du leker med mig

Du leker med mig
men jag har själv
gett mig in i leken
Hur långt vill vi gå
Att leka
är en allvarlig sak




Fri vers av Lehva VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-27 22:27



Bookmark and Share


  aol
betämkansvärt
2014-06-01

  WyS VIP
Hm..viktigt att följa lekens regler!
2014-05-29

  Cathrin M
Både med allvar, och med glimten i ögat. Fint!
2014-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Något att fundera på!

2014-05-28

  Angel of love
Ja är man beredd på att brännas?
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP