Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med nedslagen blick


Jag krossar dina ord

allt för att dölja
det jag egentligen vill säga




Fri vers av Gigi
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-28 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi