Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damm på silvret

rädsla och saknad
är ett så förbannat omaka par
jag får inte ihop det i skallen
som snurrar alldeles för fort




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 219 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-05-28 12:20



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Allt kan hända. Man slutar aldrig förvånas.
2014-05-30

  bumerang
Så här: rädsla för saknad.
Är det vid acceptansen som
det snurrande hjulet ska stanna vid??
Nu tog jag din dikt till mig personligen.
Tack för det.

2014-05-28

    ej medlem längre
Snyggt!
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling