Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam gunga

Ensam gunga i snöfallet rör sig
Gungar allena försiktigt denna kalla dag
Den tänker på sommaren och barnens lek
Den tänker på sommaren och de skratt den gav
Nu gungan helt ensam är
Gammal i sig själv, inget skratt den skänker på vintern

Till våren snön kommer borta vara, till gungan barnens skratt åter kommer komma




Fri vers av byggpoeten
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-28 20:07



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Fint om isolering och ensamhet--
men med hopp till den stundande
våren. ;D)
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten