Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tequila

den svala natten
rycker tag i mig
då tunnelbanan
väcker liv i mig
låt mig förbli påklädd
låt mig sakna det vackraste
kanske ringer våra klockor en sista gång
kanske sjunger våra strupar en sista sång
låt mig inte svettas bort allt hopp
låt mig inte famla mer
du är det vackraste jag vet
du är allting innan depressionen
allting jag minns
ringen på mitt finger
paniken är total
du är allt jag nånsin skriker
näsan så nasal
kyss mig
håll om mig
träffa min familj
älska dom
jaga mig
fly från mig
hata mig
jag älskar dig
ta en shot med mig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 239 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-05-28 22:32



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Det är själsrop. Fint skrivet.
2014-05-30

  Fem hjärtan VIP
Berörs av dina rader..
2014-05-29

  Lehva VIP
Den griper tag med eufori, ångest och mycket lust. Härlig rytm och fina beskrivningar:-).
2014-05-29

  bumerang
Ingen rädsla bara utlevelse.
Fri sorgsen insikt med inslag av hopp.
"du är allting innan depressionen"
fin formulering.
.

2014-05-28

  Maria Natasja
Orden rinner ner ,
faller bra för ögat,
väcker bilder.

Bra.
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling