Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så extremt trött och förbannad

Jag är så extremt trött
frustrerad, förbannad
på allt
Springer för att hinna vila
Jag ska springa snabbare
och i vilan ge igen
Tror ni att tempot kan tysta
mig
Inte en chans
Lyssna
Jag har något att säga




Fri vers av Lehva VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-29 09:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Här fångar du något i en bra formulering:
Springer för att hinna vila

Jaa ibland undrar man vad vi håller på med. Ekonomismen styr och då handlar det om att jobba, jobba, jobba och shoppa. Shoppa de där skorna för att sedan bli lyckligare. Bygga om för att sedan bli lyckligare. Skaffa ny bil för att sedan bli lyckligare. Jaa så tänker jag när jag läser.

2014-05-29

  Annika Persson
Berättelser finns överallt, t ex
om Bertil, som sprang maraton
och Eva-Maria som skötte honom
tills han blev bra igen. Hur kände han
sig? Tacksam skulle jag tro och glad
över att han blev återställd.
2014-05-29

  Annika Persson

Då vänder du dig till någon att tala med, en god vän, som känner dig.
Om du springer 5 km på 30 minuter
är det fullgott. Om du vilar en timme och inte två timmar är du resonabel.
Alla har en chans, och var inte rädd
för att ta ut svängarna. Kommer du ihåg Bertil från Umeå? Han som sprang maraton ja du vet på 2,1 mil och som svimmade i spåret, men sjukvårdarna tog honom till SU, där han vårdades på IVA för att räddas till livet. Man kan också räddas till liv, och lära sig leva, även om man kunnat det från första början.
2014-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2014-05-29

  Cathrin M
Jag tror många kan känna igen sig. En viktig dikt!
2014-05-29

  WyS VIP
Dra i nödbromsen! Jag lyssnar!
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP