Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slussen

tiden krigar mot mig
hon står i en vas utan vatten
låt mig känna pulsen
allting annat är värdelöst igen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 450 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-05-29 20:36



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
fyra rader som säger så mycket! vackert
2014-06-01

  Rosen VIP
det sticker till i mig under läsningen av andra raden...
fyra rader fyllda med metaforer som säger allt...
2014-05-31

  Alicia Stenfors
Underbara metaforer.
2014-05-30

  Yrre VIP
Bra, skapar bilder, frågetecken, gillas!
2014-05-30

  Maria Natasja
"hon står i en vas utan vatten"

Bra skrivet.


2014-05-29

  bumerang
Texten bär en varm omtanke,
- kärlek?
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling