Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underbar, en sann

Mina tårar torkar, mina kinder blanka och klara
Ingen rivalitet, ingen fientlighet
Jag finner mig borta, jag finner mig i en dröm
Glittrande vatten från himmelen
Solstrålar ifrån marken

Allt har sagts och gjorts
Alla ord har blivit svurna och hörda
Världen glimmar som aldrig förr
Skönheten breder ut sig i nya grader
Allt som ringer i mina öron
Allt som lyser i mina ögon

Lyriskt, vackert, underbart och fantastiskt
Ordagrant, harmoniskt och upprepande
Ingen annan än du
Ingen annan än jag

Jag älskar dig mer än en dikt
Jag älskar dig mer än en sång
Jag älskar dig som fler på denna jord




Fri vers av Bäraren
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-29 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ljuvligt så jag håller på att tappa andan!
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Bäraren
Bäraren