Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd för mig själv


Jag är rädd för mig själv
I spegeln och dess avbild
Jag vill inte
Jag vägrar

Det är ingen vampyr
Ingen blodsugare eller helgon
Allt jag vet om mig själv är halvdolt
Allt som reflekteras är en yta

Troligen kommer jag aldrig få veta
Något som skrämmer mig en del
Men aldrig kommer jag att lära mig
Det går inte att komma undan

Jag undrar därför vem jag är
Jag undrar därför varför jag är
Jag undrar därför hur jag är
Jag är rädd för mig själv




Fri vers av Bäraren
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bäraren
Bäraren