Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en text skriven åt min fader. Han lider av klinisk depression, vilket har kostat honom många bortglömda år.


A road inside my head

I have a road inside my head, broad and wide
It’s Longsome, cracked and has an endless path
It’s like a highway built for only one ride
A circle of sadness

Only when I see a fragment from afar
Only when I sleep and dream
I feel no emptiness
A single flower of black and red

I have a road inside my head and its leading me to hell
But there is neither a beginning nor a waiting end
A circle of madness trapped deep within my soul
I silently walk the road I have inside




Fri vers av Bäraren
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-19 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bäraren
Bäraren