Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måndagmorgon


Jag förstår inte


Jag förstår inte

Varför själens färg alltid är blå

Jag förstår inte

Varför blir det alltid så?

En människa tänker

Jag förstår inte

Är det inte min värld vi alla lever i

kommer vi slutligen döden bli

Jag förstår inte

och det är fane mig taffligt




Fri vers av Bäraren
Läst 315 gånger
Publicerad 2009-01-26 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bäraren
Bäraren