Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~bitterhet~

Det finns ett troll

så bittert och surt, den hoppar fram i den som inte livet styrt

bor i den otacksamma i den som strålglans i livet inte längre kan anamma

så rädd jag är för detta troll

den som får en att tro att inget spelar någon roll...

hen frodas i det dunkla

i det mörka vrået dit ingen ser

 

varje dag är en ny sång

en vacker dag

en glädje! 

Och med ljuset i ögonen

själen fylld av kärlek hoppas jag att aldrig trollet mig finner

den skördar så många offer som gnäller klagar och bitterhet omkring sig dräller

tills det är det enda den bittra människan känner....




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-29 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~