Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag skulle få sova hos dig

Jag glömmer aldrig din poesi som var kass

en dum variant som passa på dass

Du gav den till mig när vi myste en kväll

å jag skulle få sova hos dig kära Kjell

 

Poesin jag läste kändes alldeles platt

det blir nog till att sova på golvet i natt

Jag läste och läste, jag slet ut varje cell

när jag skulle få sova hos dig kära Kjell

 

Hur jag än läste så fanns inget sting

texten var kass,  jag förstod ingenting

På käften jag ville ge dig en smäll

när jag skulle få sova hos dig kära Kjell

 

Du låg så mysigt i sängen och snarkade

medan jag låg på golvet och sparkade

Jag bönade och bad, va lite snäll

jag vill ju sova hos dig kära Kjell

 

Du sa: ”läs högt” men jag stod inte ut

på dig vill jag ej lägga mer krut

Du sa: "äsch lägg av med ditt gnäll"

och så somnade du om kära Kjell

 

Snälla, jag gör precis vad du vill

om jag får sova hos dig en gång till

Du skratta och sa, va då mer sexuell

och jag som bara ville sova hos dig kära Kjell

 

Jag glömmer aldrig din poesi som var kass

en dum variant som jag spola på dass

Du gav den till mig när vi myste en kväll

Jag vill aldrig mer sova hos dig kära Kjell




Bunden vers (Rim) av Connie
Läst 238 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-05-29 23:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Humor på hög nivå. Jag skrattar högt....och det gör jag inte ofta. Jaa Kjell-typer finns det gott om..... Jag tror du lyckas med igenkänning, det är det som gör dina texter så bra.
2014-06-02

  MaRit MaRitza LöfRoos
Mycket rolig och bra rimmat.
Läste med ett leende.
2014-05-31

  Lehva VIP
Ha, ha...jag får flashbacks... det är jobbigt att inse att en person inte lever upp till ens förväntningar...
Bra och humoristiskt skrivet om självgoda Kjell:-)
2014-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skrivet.Läser med ett leende.
2014-05-30

  Angel of love
Kjell verkar inte vara mycket att satsa på.
Men tack vare honom fick du till en fantastisk text.
Tack Kjell ;)
2014-05-30

    Dan Myrbeck
Han borde ha gallrat bland sina dikter genom Kjell-sortering!
2014-05-30

  Ida-Marianne
Gillar texter som framkallar leenden...
2014-05-30

  Lars Hedlin
Gillar ironin och du vännen! Du skriver vackert och bra tycker jag :) kram
2014-05-30

  Hans Christian
Dumma Kjell. Mästerligt rimmat Connie!
Du knyter ihop dikten så suveränt.
2014-05-30

    ej medlem längre
Kjell gjorde ett stort misstag om han släppte dig så lätt.
2014-05-30

  WyS VIP
Ha, ha gillar din humor!
2014-05-30

    ej medlem längre
Det är bäst att inte bry sig om en sån hopplös person
2014-05-30

  M M Mannheim VIP
Strunta i Kjell
han är inte snäll.

Vi är många som gärna
ersätter Kjell att dig värna.
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie