Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen-ångest

Längtar efter en smärta
som river sönder huden
efter att huden blivit sönderskuren
på bröstet
y-form
öppnar upp bröstet
och släpper ut

fåglar som längtar efter himmelen
sträcker sina vingar öppnar ögonen
ett par veckor gamla kattungar

morbid dödslängtan
och ingen att dela den med
utan att verka efterhängsen i den här staden
längtar jag efter en vän
som svarar på sms
även mitt i natten




Fri vers av Gerda
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-30 02:47



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så stark och smärtsam. Griper tag!
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gerda
Gerda