Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där det finns...

 

Where there is  a will there is a way

 

Rätt så ofta

För ofta

Handlar det inte om att man inte vill

Utan att man inte kan

 

 Men det finns en vägar du borde undvika

            E17 – Återvändsväg           

 

 

 I hope

I whish

Every day

 

But my faith is lost somewhere

 

 

 

Where there is a will there is a way...

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-31 09:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin

JA ibland borde det kanske finnas skyltar för livet...kram
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman