Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskaper

Vad är detta egentligen?
Detta vi kallar liv?

Är som en balansgång mellan vett och galenskap
Vissa saker gör att man blir älskad av andra
Samma sak gör en till idiot av de tredje

Man flyter runt i sin egen lilla bubbla, försöker se sig själv som vettig
Försöker finna sin väg att slippa dårskap

Är detta det liv man borde ha?
Är detta det man borde vara?

Det är kanske bara jag som ser galenskapen
Det är kanske bara jag som ser denna vridna värld

Som jag ser det så är det mesta runt oss helt galet
Allt år dårskap

Mänskligheten är vriden och galen, på alla sätt och vis

Det kanske inte gör något att vi saknar vett på alla sätt och vis
bara man är tokig och galen på de sätt som räknas




Fri vers av byggpoeten
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-30 17:40



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Du har så rätt!
Systemet vi lever i är
heltokigt! Det väcker
frågor, man undrar!
-Var det bara jag som
hade fått allt om bakfoten!?
Som tyckte allt var föör
normalt! Men, det HÄR!!
HA HA!!! Bra skrivet! :D)
2014-05-30

  Connie
Det underlättar om man är lite galen i en galen värld!
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten