Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckopulsen slår


Alla stunder
där jaget är vid sidan av
i glädjen av att se
allt dessa oändliga du

En lustfärd
utan dimbankar




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2014-05-30 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST