Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min fd man. Och jag gick...


Annars går jag!

Hur vet du vad jag vill
Du lyssnar bara
på det du vill höra
Du är en selektiv lyssnare
Jag är en outtröttlig talare
Men inte länge till
Lyssna på mig
Annars går jag




Fri vers av Lehva VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-31 12:26



Bookmark and Share


  Angel of love
Ja blir lätt så när man talar med döva öron.
2014-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Rätt så!
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP