Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetiska terroristen

Har ingen koll på vad prosa är
Vill inte veta att bunden vers existerar

Flänger runt här på mitt eget lilla sätt
Skriver några rader, någon retad kanske blir

Antar att det jag skriver fri vers är, eller kanske en övrig
Vrider upp och ner på världen för riktiga poeter

Inte riktiga i min värld, i deras egen värld menar jag då

Har ingen kolla på vad de olika genren är för något
Skrattar belåtet ändå!

Jag är den poetiska terroristen, skriver vad jag vill
Jag är den poetiska terroristen, skapar och skrattar
Jag är den poetiska terroristen, det enda rätt för mig är jag




Fri vers av byggpoeten
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-31 16:17



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det är gott att du gör så

2014-06-02

  Angel of love
Härlig, är lite som du. Jag har ingen aning om de olika genren är.
Men tycker det är kul att skriva.
Folk får stå ut helt enkelt.
2014-05-31

    Jag är fan större än Sartre
Folk retar sig på allt nuförtiden, då de inte tjuter över att de känner sig kränkta.
Så skriv du som du vill!
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten