Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetshetsen


UR LED ÄR TIDEN... I ALLEGRO

EN GÅNG ARBETET SKRED ANDANTE

NU ÄR TIDEN UR LED I ALLEGRO

MED LÖNSAMHET SOM KOMMENDANTE

VI BLIR BARA FLER

ASPIRANTER

SOM PÅ GATAN SIG GER

SOM ARBETSLÖSA MUSIKANTER





Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-31 21:09



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre
Titta partiernas ledare i ögonen. Vad ser du? Ja. vad ser du, förutom drömmen att kunna spela blockflöjt?
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP