Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att aldrig mera se, det gör så otroligt ont


Att aldrig mera se

Ett ord, kan göra ont beroende på vad det har för mening

En tystnad, gör ont för att det inte finns väsen

Ett svek, gör ont för att falskhet inte är värdefullt

Nonchalans, gör ont för att likgiltighet är respektfullt

Bortgång, gör ondast för att mista innebär att aldrig mera se

 




Fri vers (Fri form) av Nollfasader
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-31 21:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra.
Sista raden griper tag.
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Nollfasader