Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ser på


Dom springer, dom gråter 


Bär honom i sin famn

Dom kommer aldrig mer se honom


Han ska dö

Dom har beslutat att de ska avliva honom

Hon gråter, dom ser på


Vi ser på, jag ser på

Vad säger man? Det finns inget vettigt att säga för vi vet båda två att inget tröstar.

Det får mig att tänka på hur orättvist allt är. 

 




Fri vers (Fri form) av Nollfasader
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-10 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nollfasader