Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengar

Ge mig tacksamhet, omtänksamhet, ett leende och jag faller för dig.

Använd aldrig pengar för att köpa min lycka.

Blir du snobbig och jobbig, kastar jag iväg dig till sjön så att dina cash blöts ner.

Bortse aldrig från mina svagheter 

Strunta i min envishet, bara stärk mig

Förbise aldrig mina behov

Hjälp mig bara att förbigå det jag inte borde göra.

Säg att pengar har ett högre värde än vi människor och jag ska visa dig vad ensamhet innebär.

Pengar är skit om du inte använder dem på rätt sätt, skit om du inte delar med dig till de som behöver de mer än du.

Skatten återbetalar sig ibland men karma återbetalar sig alltid.




Fri vers (Fri form) av Nollfasader
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-25 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nollfasader