Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska växa


Vem har sagt att vi inte kan vara bra fastän vi gör misstag?


Har dom sagt till dig att även dom allra bästa trampat fel?

Vi har alla någon gång ramlat innan vi lärt oss gå och sjunkit innan vi lärt oss simma


Det vi var då, gjorde då och ville då, var också det som hände då 

Vi är inte vår historia, historien är en del av oss

Det vi har nu, gör nu, driver oss framåt


Vi ska dit vi vill 

Vi ska växa så att vi når långt.

 




Fri vers av Nollfasader
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-22 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nollfasader