Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som aldrig haft


Den som aldrig haft, vet inte hur det är att ha


Den som alltid haft, vet inte hur känns att inte ha

Den som aldrig mist, vet inte hur det känns att mista


Den som aldrig brustit, vet inte hur det känns att gå sönder


Den som alltid gått sönder i skärvor, vet inte hur det känns att vara hel

Varför ska vissa ha det bättre än andra när vi alla är lika mycket värda?




Fri vers (Fri form) av Nollfasader
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-23 19:10



Bookmark and Share


  Andreas db Gustafsson
Kanske för att allas lika värde är en lögn.
2016-04-23

  Solstrale VIP
Ja det har du så rätt i! Det är en mycket meningsfull fråga! Dramatiserat med frågor inrymmande sorg förlust uppoffring offer och svek... Fint!
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Nollfasader