Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag bättrat mig igen

 

Hopplös var jag

länge

länge

Hon fick mig att tänka

att inse

Jag måste bli bättre

Bättre blev jag

ganska länge

inte så länge

Nu är det dags igen.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-31 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP