Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är dig för evigt tacksam


Förevigt tacksam

Du sa att du alltid kommer vara vid min sida,

att du alltid finns här även om jag inte kan se dig

Vid min sida du sa att du alltid är,

oavsett vad, oavsett när

Jag är dig förevigt tacksam, att du finns här

Att du förevigt finns här vid mig, för mig

Jag är dig förevigt tacksam min fina vän




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nollfasader
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-31 22:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllningstext.
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Nollfasader