Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför en tavla på Moderna museet


Den döende dandyn

En dandy som dör
är inget som stör
vad lever han för
han verkar så skör
inget han gör
är till hans favör
han ligger och blör
nästan man hör
hur dom gråter i kör
det är sånt som man gör
till saken det hör
men som sirap o smör
blir den bild där han dör
men trots allt den förför
fast jag står utanför
tror jag själv att jag dör.




Bunden vers (Rim) av EssoBesso
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-01 00:14



Bookmark and Share


    Anders Gustafson
Älskar denna målning! Elegans, skönhet och skörhet. Allt berör.
2015-10-30

  Drömfångare
Skickligt ;)
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

EssoBesso
EssoBesso