Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din källas djup

Dricker dina flöden
från källans djup

växer av kraften
från ditt innersta

tänker inte utan finns
där kvinnan är Världen





Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-01 15:30



Bookmark and Share


  Connie
Vackert sköna rader!
2014-06-04

  Schizooliza
Att bara finnas o gå upp i varat. Väldans finfina härliga rader:)
2014-06-01

    ej medlem längre
Försöker igen: <3
2014-06-01

    ej medlem längre
?
2014-06-01

    ej medlem längre
Tog en kalkstensflisa vid Mön och skrev i en bit bortglömd asfalt;

vittrande mot hav
stupens stora väktare
falken mot kalken



2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP