Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Kanske

vi får ihop det

om jag tar bort slutet

och lägger det strax före

där det en gång började spira




Fri vers av Connie
Läst 138 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-01 17:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärt...
2014-06-02

    ej medlem längre
Det är bäst att ordna till det på något sätt.
2014-06-01

  Lehva VIP
Ja...eller så är det dags att gå vidare.. Vi är många som emellanåt måste gå vidare och tänka på oss själva:-).
Fint skrivet!
2014-06-01

  Lars Hedlin
JA vem vet! ;)
2014-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Värt ett försök!
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie