Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag var tillplattad och kände mig värdelös så vågade jag till slut gå. För att överleva...och sedan leva.


JAG VÅGADE GÅ

Jag borde vara
trött, bitter och skamsen
men jag är full av
hunger, tacksamhet och kraft
Alltså vann jag
Ingen tar ifrån mig livet
så länge jag lever




Fri vers av Lehva VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-06-01 18:46



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Din dikt hjälper säkert någon på traven.
Bra..mycket bra, de två sista raderna.
2014-06-19

  Annie b'larsson VIP
En dikt man blir glad av, och får mod av. Tack!
2014-06-15

  Magica VIP
Starkt.
2014-06-04

  mare VIP
"Ingen tar ifrån mig livet
så länge jag lever"
Underbara ord!

2014-06-02

  Per "Läsaren" Sörqvist
starkt
2014-06-02

  Lena Själsöga Keijser
strålande
andas
orden

ser en blomma spira
stiga upp ur jord
2014-06-02

  Connie
Vilken kraft i orden, vilken styrka du förmedlar till oss! Tack fina du <3
2014-06-02

  bittemi VIP
Bra! Styrkeord!
2014-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt och bra...du visar att det går...
2014-06-01

  WyS VIP
Just det...Styrka och livsglädje!
2014-06-01

  Anya VIP
Kraftfullt! din text smittar styrka!
2014-06-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanske en hjälp till andra som behöver gå! Livet kan vända. Fint diktat.
2014-06-01

    ej medlem längre
Bra gjort!
2014-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!.Din text kan hjälpa andra!
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP