Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första kyssen

Den första kyssen är magisk

den andra är intim

den tredje är rutin

Efter det klär

man på sig

och går




Fri vers av Connie
Läst 145 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-06-01 19:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA kanske så ibland men inte jämt!
2014-06-02

    Dan Myrbeck
O primeiro beso
e o primeiro passo
do coracao.
2014-06-02

    ej medlem längre
Snyggt !!!
2014-06-02

  M M Mannheim VIP
Varför gå efter förrätten?
2014-06-01

  Lehva VIP
Den här gången håller jag inte med dig:-). Första kyssen med någon smakar ofta gammal ost och är tafflig. Iallafall i Trollhättan:-).
Snyggt skrivet! Ändå. ..:-)
2014-06-01

  Anya VIP
Mycket bra! Svart humor. Kärnfullt och skickligt.
2014-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Du är helt makalös!
2014-06-01

  byggpoeten
Skoj skrivet! men oxå med en ide' :)
2014-06-01

  stig wikman
DENNA MAGISKA KYSS
SMAKAR FLÄDER
MEN SEN TAR DU PÅ
DINA KLÄDER.

puss från dalarna.
2014-06-01

    ej medlem längre
Men nej man måste hålla glöden vid liv :)
2014-06-01

  Hans Christian
Oj - oj - Vad jag skrattar! Tack snälla Connie!
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie