Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fight




Jag hör rösten i mig
På mig
Runt mig

Slingrar sig i mitt huvud
Äter upp min hjärna
Krigar sönder mig

Det här är ögonblicket
Då jag ska döda
Förgöra
Rösterna som lever
Inom mig

Till vulkanutbrottets början
Ska jag släpa er

Till jordens slut

Kasta er över kanten
Till den nya världen





Fri vers av Tess74
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-01 22:25



Bookmark and Share


  Glitr
HEJA!!!
På dom!
Ge dem inget syre.
Bra skrivet (heja för det också.)
2014-06-02

  Lars Hedlin
Starkt skriven..fin bild :)
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74