Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eufori, frihet. Lycka


Eufori

Vill känna samma eufori som Loreens Euphoria,

känna lyckan flöda genom ådrorna

Vill uppleva samma lycka, samma glädje

Vill kunna röra mig lika fritt, lika liberalt

utan att kollidera med alla dessa hinder

Vill kunna putta iväg dem med hjälp av 

dansens motorik

Förflytta mig när jag vill , 

vart jag än vill 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Nollfasader
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-01 22:34



Bookmark and Share


  aol
Så är en verkligt härlig dröm,, bravo
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Nollfasader