Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sextant

Det sägs att sjömän har en flicka i varje hamn

Nu har jag hört att de behöver en sextant

med god precision

ombord också

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 227 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-06-02 02:47



Bookmark and Share


  Glitr
Galet!
Gudomligt!
Gillar!
2014-06-02

  Hans Christian
Underbar humor igen - det verkar som om din hjärna fullkomligt bubblar a kreativitet :o)
2014-06-02

  Lars Hedlin
;) Like it a lot!
2014-06-02

    Dan Myrbeck
Apropå navigering ....

En tjej skrev:

I sängen är min kille nu ett ess,
för i present fick han en GPS.
2014-06-02

    ej medlem längre
Ja det behövs onekligen båda två ;)
2014-06-02

  Palett
Så bra ! Humoristiskt !
2014-06-02

  Peter Olausson VIP
annars kommer de inte i vare sig hamn eller famn! Kul text!
2014-06-02

  M M Mannheim VIP
Ja, sextant är bra att ha både till sjöss och på land.
2014-06-02

  Anya VIP
hahaha du är så rolig! Undra om diktarjaget vill vara den däringa sextanten?
2014-06-02

  aol
Hahaha gillas
2014-06-02

  Lehva VIP
Så sant:-). Snyggt och humoristiskt!
2014-06-02

    ej medlem längre
Jag har hört att sextanter ska vara nåt alldeles extra med sin erfarenhet av hur vågorna får fartyget att guppa upp och ner. ;)
2014-06-02

  WyS VIP
Ha,ha!!!

Snyggt formulerat!
2014-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2014-06-02

  stig wikman
Möjligen ett
framtidsjobb ,
Connie .
( för visst är du sexig )

KRAM Å APPLÅD.
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie