Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Hemma igen

 

skönt att vara hemma igen

efter många långa mil med bil

för att ta farväl

av en kär och älskad storebror

 

tacksam att jag var där

annars har jag ångrat mig

resten av livet

 

det var en ljus och fin begravning

med mycket musik

han var en riktig musikälskare

det var så fint

 

annorlunda begravning

än den vi har här i landet

nu har jag fina minnen

som jag bevarar i mitt hjärta

 

 

anits 2 juni 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-02 09:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så varmt och gott att höra.
2014-06-03

  Anya VIP
Jaa det är något konstigt med begravningar, man vill inte missa dem. De är fina i all sin sorg.
2014-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Gott att ha fina minnen att bevara...
2014-06-02

  ULJO
Allt gott till dig min vän
2014-06-02

  Eva Helene VIP
Så fint och minnesrikt, glad för din skull.
2014-06-02

  Lars Hedlin
Så fint välkommen ;) kram
2014-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Välkommen tillbaka hem.
Jag beklagar din förlust och sorg.
2014-06-02

    ej medlem längre
Ja, va fint!
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP