Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en bro

Som en bro sträcker sig smärtan
av en förlorad illusion
mot en ny insikt

En insikt som du bär med dig
när du skall förändra världen
efter morgonkaffet




Fri vers (Fri form) av Lennart Arvidsson
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-02 11:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra!
2014-06-07

  Lehva VIP
Vilken underbar och klok text. Den brustna illusionen blir en insikt. Bravo:-)
2014-06-03

  Maria Natasja
Ah! Precis...kort och snyggt. morgonkaffet är glorian som Lyser upp hela denna fina text.
2014-06-03

  Jan Linderoth
Vi försöker väl alla, men fan, världen reagerar inte!!!

2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson