Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattligt besök

Doften av liljekonvalj 

dröjer sig kvar på min kudde

fick mig att minnas din famn i natt

 




Fri vers av Connie
Läst 165 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-06-02 15:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vilken fin bild!

Ja gillade också väldigt mycket den på en myra,



det kan ja bedyra!

Du drar ditt strå till stacken!
2014-06-03

    ej medlem längre
Underbar doft!
2014-06-03

  Hans Christian
Bild och text så rart deliciösa att man blir varm i själen!
2014-06-02

  Lars Hedlin
SÅ härligt ;)
2014-06-02

    ej medlem längre
Vackert minne man ler av.
2014-06-02

    ej medlem längre
Ljuvligt, du är värd att skämmas bort. Så borde du alltid ha.
2014-06-02

  Lehva VIP
Så fin:-)
2014-06-02

  M M Mannheim VIP
Ja vad härligt det är med sommarnatten. Med doft av blommor och älskog.
2014-06-02

  Angel of love
Åh vilken känsla, man ser dig blunda och njuta.
2014-06-02

    Dan Myrbeck
Fin, vi får väl kalla formatet för
Connie-haiku: 7 - 8 - 10.

Bra att tanka själen med.
2014-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Mysigt.
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie